Luxe vervoer

Luxe mercedes V-klasse

Over luxe vervoer

Volledig nieuw bij luchthavenvervoer Kevin is ons luxe vervoer. Bent u op zoek naar dat tikkeltje meer en wilt u stijlvol naar de luchthaven of een andere locatie worden gebracht? Met onze Mercedes V-klasse brengen we u als een echt VIP naar uw bestemming. Onze exclusieve wagen kan tot 5 personen vervoeren.

Luxe vervoer voor bedrijven

Met ons luxe vervoer brengen we jullie klanten of personeel naar alle luchthavens en andere bestemmingen in binnen- en buitenland of vervoeren we hen voor verschillende uren naar verschillende locaties voor vergaderingen etc..

Onze Mercedes V-klasse heeft ook wifi aan boord en geeft u ook de mogelijkheid om te werken onderweg door de aanwezige console die u kan in- en uitklappen.

Wanneer u een Mercedes met chauffeur wil huren voor meerdere uren of dagen, neem dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat!

Luxe vervoer voor trouwfeesten

Onze Mercedes V-klasse kan uiteraard ook gehuurd worden met chauffeur voor trouwfeesten. Onze wagen is stijlvol afgewerkt en we bieden u ook de mogelijkheid om te genieten van een drankje.

Luxe vervoer op maat

Heeft u andere ideeën, droomt u van een specifieke service? Aarzel dan niet om ons te  contacteren.
Ons motto: The sky is the limit!

Boek uw luxe vervoer nu meteen tegen promotionele prijzen tot eind dit jaar!

Boek online : klik hier

Bereken de kostprijs van uw vervoer online : klik hier

Vragen? Mail ons: [email protected]

 

Mercedes V-klasse Luxe mercedes

senzati

Reacties van klanten

  • ~ Annelies

    "We zochten luchthavenvervoer en kwamen via google bij luchthavenvervoer kevin terecht. De chauffeur was heel vriendelijk en stipt! Ook bij het ophalen op Zaventem verliep alles heel vlot. We gaan zeker nog beroep op jullie"

  • Lees meer reacties »
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
YouTube