Luxe vervoer

Luxe mercedes V-klasse

Over luxe vervoer

Volledig nieuw bij luchthavenvervoer Kevin is ons luxe vervoer. Bent u op zoek naar dat tikkeltje meer en wilt u stijlvol naar de luchthaven of een andere locatie worden gebracht? Met onze Mercedes V-klasse brengen we u als een echt VIP naar uw bestemming. Onze exclusieve wagen kan tot 5 personen vervoeren.

Luxe vervoer voor bedrijven

Met ons luxe vervoer brengen we jullie klanten of personeel naar alle luchthavens en andere bestemmingen in binnen- en buitenland of vervoeren we hen voor verschillende uren naar verschillende locaties voor vergaderingen etc..

Onze Mercedes V-klasse heeft ook wifi aan boord en geeft u ook de mogelijkheid om te werken onderweg door de aanwezige console die u kan in- en uitklappen.

Wanneer u een Mercedes met chauffeur wil huren voor meerdere uren of dagen, neem dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat!

Luxe vervoer voor trouwfeesten

Onze Mercedes V-klasse kan uiteraard ook gehuurd worden met chauffeur voor trouwfeesten. Onze wagen is stijlvol afgewerkt en we bieden u ook de mogelijkheid om te genieten van een drankje.

Luxe vervoer op maat

Heeft u andere ideeën, droomt u van een specifieke service? Aarzel dan niet om ons te  contacteren.
Ons motto: The sky is the limit!

Boek uw luxe vervoer nu meteen tegen promotionele prijzen tot eind dit jaar!

Boek online : klik hier

Bereken de kostprijs van uw vervoer online : klik hier

Vragen? Mail ons: [email protected]

 

Mercedes V-klasse Luxe mercedes

senzati

Reacties van klanten

  • ~ Johan

    "Wij zijn ondertussen terug thuis van onze vakantie. Ik wil u erop wijzen dat onze rit correct verlopen is. De chauffeur was stipt op tijd. Waarvoor"

  • Lees meer reacties »
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
YouTube