<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=373452950163180&ev=PageView &noscript=1"/>

Luchthavenvervoer Kevin votre partenaire fiable pour vos navettes aéroports

Calculez votre prix

Oui
Calculez votre prix

Nous vous transportons également vers Zaventem.

  • Dans toute la Belgique
  • Adapté pour enfants
  • Fiable
  • 4 méthodes de paiement

Luchthavenvervoer

Heb jij dit ook al eens meegemaakt? Je vertrekt op reis en je maakt voor het eerst gebruik van luchthavenvervoer. Best wel spannend! De dag zelf ervaar je wel wat stress want dat luchthavenvervoer is nieuw voor jou. Wat als onze chauffeur niet komt opdagen?

Naar de luchthaven

Je vervoer om je naar de luchthaven te brengen is aangekomen. Alles is ingeladen in de wagen, de stress valt weg en de rit naar de luchthaven kan beginnen. Echter ervaar je tijdens deze rit nog meer stress dan voordien. Je hebt geen veilig gevoel in de wagen omdat de chauffeur roekeloos rijdt en het enige dat je wil is, zo snel mogelijk en zonder kleerscheuren, op de luchthaven aankomen.

Veiligheid boven alles

Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn, het kan ook anders. Een chauffeur die mensen van en naar de luchthaven brengt moet uiteraard over de juiste skills beschikken. De veiligheid van jou en je medepassagiers staan daarbij centraal. Een vriendelijke en opgeleidde chauffeur zijn een must in de branche van luchthavenvervoer.

Luchthavenvervoer Kevin

Luchthavenvervoer Kevin is al jarenlang gespecialiseerd in vervoer van en naar de luchthaven. Ons familiebedrijf werd opgericht in 2012 door Kevin Van Lierde. De waarden veiligheid & klantvriendelijkheid dragen we hoog in het vaandel. Zo beschikken we ook over kinderstoelen, kinderzitjes en zelfs maxi cosi om ook de veiligheid van je kinderen te garanderen. Mensen helpen en een aangename beleving geven, daar draait het bij ons om.

Veilig en betrouwbaar luchthavenvervoer

Vertrek je binnenkort op reis en wil je graag gebruik maken van luchthavenvervoer? Heb je graag een vriendelijke en betrouwbare chauffeur? En dat deze je op een veilige & aangename manier naar de luchthaven brengt? Wil je iemand waar je kan op rekenen en bovendien 24/7 telefonisch bereikbaar is voor jou? Doe dan beroep op onze diensten. Wij zorgen voor een persoonlijke service, op maat van jouw wensen. We kijken er alvast heel erg naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen in een van onze wagens.

RESERVEER NU JE LUCHTHAVENVERVOER
  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Veilig & betrouwbaar
  • Online reserveren & betalen
  • Vaste prijzen
  • Professionele & vriendelijke chauffeurs

Vervoer over heel België

Wist je dat luchthavenvervoer Kevin werkzaam is over heel België? Je kan ons dus ook boeken vanuit Gent, Brugge, Antwerpen


   année

Leader des navettes aéroports

  +

Clients satisfaits

   Transport

Voitures break et camionnettes

Atouts et avantages!

Nous transportons des particuliers et professionnels de toute la Belgique vers tous les aéroports nationaux et internationaux. (Liège , Courtrai-Wevelgem , Zaventem , Anvers , Oostende , Charleroi ). Mais bien sûr aussi aux Pays-Bas (Schiphol , Eindhoven ), France (Paris-Charles de Gaulle , Paris-Orly ) et Allemagne (Dusseldorf , Frankfurt )

Luchthavenvervoer Kevin est disponible 24h/24 et 7j/7 et offre toujours un service ponctuel et assure le transport de l'aéroport à Gand, Alost, Bruges, Kapellen, Dilbeek, Knokke, Schoten, ...

Navette aéroport

Sur notre site web ou notre numéro de service, vous pouvez réserver facilement et à moindre coût votre transport et Navettes aéroport.

Prix de votre trajet

Vous pouvez immédiatement calculer le prix de votre voyage en ligne sur notre site en remplissant le formulaire de calcul.

Calculer votre voyage 

Réserver en ligne

Vous pouvez immédiatement réserver votre trajet vers l'aéroport via notre site web.

Réservez en ligne