pixel

Vervoer naar luchthaven Zaventem of niet?

De eindeloze stroom van mensen die vertrekken en aankomen moet ook in goede banen geleid worden en zo soepel mogelijk verlopen. Reizen van of naar de luchthaven van Zaventem kan op verschillende manieren. 41% van de reizigers komt vandaag met eigen wagen of wordt met luchthavenvervoer gebracht, 26% komt met de trein, 7% komt met de bus en 19% reist per taxi. Wat is de beste optie voor jou en je gezin?

Zoek je gepast vervoer naar luchthaven Zaventem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn al jaren gespecialiseerd in luchthavenvervoer naar de luchthaven van Zaventem. We weten precies wat er nodig is om je veilig op je bestemming te krijgen. Met ons luchthaven Zaventem pasje zetten we je af net voor het luchthaven gebouw. Maak je je ook bij elke reis zorgen over de paperassen, de koffers, de timing en het werk? Say no more, lees verder en ontdek tips en trics om dit gevoel de baas te kunnen. Vertrek op vakantie as a boss!

Must reads voor een vlekkeloze vakantie

Wens je graag nog wat meer te weten over de luchthaven van Zaventem zelf? Consulteer dan zeker even hun website. Hier kan je alvast even kijken naar de plattegrond, de services en eventueel de winkels waar je last minute nog een zonnecrème kan scoren. Om er zeker van te zijn dat je helemaal klaar bent voor de reis, hier nog enkele handige en praktische checklists. Zodat je zeker niets vergeet en met een zen gevoel in de taxi kan stappen.

  • Wat moet ik inpakken
  • Welke documenten heb ik nodig
  • Welke reismedicatie is aangeraden
  • Hoe verloopt mijn rit vanaf het vertrek thuis, tot de aankomst op de luchthaven

HELP ik vertrek op vakantie!

Een goede voorbereiding van je reis is het halve werk… Check alles goed op voorhand zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan: is je identiteitskaart of paspoort nog geldig? Kun je je boarding pass op voorhand afprinten? Jawel, check daarom online in, zo bespaar je tijd op de luchthaven van Zaventem.

Heb je de nodige reisdocumenten? Zijn er vaccinaties nodig voor het land waar je naar toe wilt? Heeft dat andere land een ander munt en moet je nog geld wisselen? Is het voordeliger om de vreemde valuta in België bij je bank te bestellen of kun je beter ter plaatse omwisselen? Is mijn luchthavenvervoer geregeld? Heb je alle medicatie en zonnebescherming ingepakt? Heb je met je provider de telefoontarieven in het land van je bestemming gecheckt? Moet je nu een mondmasker en handgel meenemen? Check al je vragen met je reisorganisatie, bank, dokter of via de website van de overheid.

Teveel bagage? Luchthavenvervoer!

Hoeveel kilo bagage mag je meenemen zonder bij te betalen? Je luchtvaartmaatschappij bepaalt hoeveel koffers je mag meenemen. En hoe groot en zwaar ze mogen zijn. Ook de aard van je ticket of de reisklasse bepalen hoeveel kilo bagage je mag meenemen aan boord. In ieder geval mag elke koffer apart nooit meer dan 32 kg wegen. Die limiet geldt voor alle bagage die op Brussels Airport wordt ingecheckt. Hoe zit het met handbagage? Je mag enkel vloeistoffen en gels in verpakkingen van max. 100 ml in een doorzichtige hersluitbare plastic zak met een maximale capaciteit van 1 liter meenemen. Heb je een (metalen) of ander prothese? Dan is het handig om op voorhand een verklaring van een arts te vragen zodat je die aan de veiligheidscontrole kunt laten zien voor de metaal detectie. Is mijn wagen groot genoeg voor al de bagage? Of reserveer ik best vervoer naar de luchthaven van Zaventem?

##Bereken gratis en vrijblijvend je taxi naar luchthaven Zaventem Wist je bovendien? dat je gratis en vrijblijvend het tarief van je luchthavenvervoer kan berekenen? Deze prijs is inclusief alle kosten en 100% transparant. Bereken nu het tarief via onze prijscalculator. Kom niet voor verrassingen te staan en vermijd hiermee de stress om tijdig op Zaventem aan te komen. Je kan vooraf online reserveren, zodat je op de dag zelf helemaal niets meer hoeft te doen, enkel genieten.

Durf vragen!

Op de site van de luchthaven Zaventem kun je terecht met heel wat vragen. Vind je daar niet alle antwoorden, check dan met je reisorganisatie. Het is ook handig om op voorhand een lijstje te maken van alles wat je nodig hebt voor je reis. En weet ook dat ondanks een “fast lane” bij de veiligheids- en douanecontrole je soms voor lange files kunt staan bij het inchecken. Vertrek daarom goed op tijd, kies voor veilig, zorgeloos en persoonlijk luchthavenvervoer voor zo min mogelijk vertrekstress. Bereken via onze tool gratis en vrijblijvend het tarief voor luchthavenvervoer.