Afschaffing korte afstandsvluchten een vloek of opportuniteit?

Zal de stijgende trend in verband met het schrappen van korteafstandsvluchten ook invloed op je hebben?

Een stijgende trend in verband met korteafstandsvluchten

Er is een groeiende nood aan goede partners en samenwerkingen om elke reiziger te kunnen vervoeren op een veilige en aangename manier.

Luchtvaartmaatschappijen schrappen meer en meer korteafstandsvluchten zoals bijvoorbeeld de dagelijkse vluchten tussen Brussel en Amsterdam vanaf maart 2020 door KLM. TUI maakte ook reeds bekend dat ze korteafstandsvluchten willen schrappen in het najaar van 2020.

“ Wij zijn een comfortable alternatief op korteafstandsvluchten met onze vloot. ”

Klantervaring

Ons doel is de reiziger een zo aangenaam mogelijke beleving te geven. Gaande van een ophaling aan huis of aan de luchthaven zonder angst voor vertragingen of annulaties. Geen gezeul met bagage en geen parkingkosten! Bekijk wat onze klanten zeggen

Vervoer binnen- en buitenland

Luchthavenvervoer Kevin is werkzaam over heel België! Ook voor het vervoer naar het buitenland met ophaallocatie of eindbestemming in België kan je beroep doen op onze diensten.

Service lijn 24h/7

Met ons servicenummer zijn wij 24h/7 bereikbaar zowel voor je als voor de klant! Voor vragen, noodgevallen of wijzigingen staan wij steeds met een glimlach voor je klaar. +32 478 27 63 20

Facturatie

Administratief proberen we het onze partners ook zo eenvoudig mogelijk te maken door maandelijks te factureren. Dit zorgt ervoor dat dit niet dagelijks moeten nagekeken en/of behandeld worden. Een facturatiesysteem op maat van je onderneming is uiteraard ook mogelijk.

Milieubewuster

Voor korteafstandsvluchten blijkt uit onderzoek dat alternatieve vervoersmiddelen vaker een milieubewustere keuze is. We zetten ons dan ook in om met onze wagens onze passagiers te combineren waar mogelijk om onze milieuvoetafdruk te verkleinen. Tenzij je specifiek privévervoer wenst.