pixel

Luchthavenvervoer Kevin Blog

Hoe reizen na COVID-19

Ik heb het mij al vaak afgevraagd. Ik was altijd een sociaal persoon, maakte graag een babbeltje in de supermarkt of op de lokale markt. Sinds corona hou ik niet van grote groepen, van kort op mekaar gepakt te zitten of lange wachtrijen. Het lijkt wel of mijn persoonlijke ruimte groter is geworden dan ervoor. Stilaan vraag ik me af of het weer normaal kan worden en wat ik kan doen om daarbij te helpen.

Zou jij het ook zo fantastisch vinden om opnieuw te kunnen dromen?

Het zijn bizarre tijden. Het coronavirus heeft een groot deel van de wereld in zijn greep. De scholen zijn gesloten, velen werken van thuis uit, anderen zijn dan weer verplicht om hun bedrijf te sluiten. Voor hoe lang? Dat weten we niet. Zolang we het virus niet klein krijgen, zal onze wereld op zijn kop blijven staan.

Veilig luchthavenvervoer in tijden van Corona Veilig luchthavenvervoer in tijden van Corona

Jouw veiligheid is voor ons van cruciaal belang, daarom willen we aan de hand van volgende maatregelen je gezondheid zoveel mogelijk beschermen en de risico’s tot een minimum beperken. Hiervoor kunnen we uiteraard rekenen op de medewerking en toewijding van onze chauffeurs.

Afschaffing korte afstandsvluchten een vloek of opportuniteit?

Zal de stijgende trend in verband met het schrappen van korteafstandsvluchten ook invloed op je hebben? Een stijgende trend in verband met korteafstandsvluchten. Er is een groeiende nood aan goede partners en samenwerkingen om elke reiziger te kunnen vervoeren op een veilige en aangename manier.

Onze blog delen? Dat kan!