pixel

Luchthavenvervoer Brugge

Je woont in Brugge en zoekt vervoer naar de luchthaven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Luchthavenvervoer Brugge is gespecialiseerd in vervoer van en naar verschillende nationale en internationale luchthavens ook vanuit Brugge, Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele en Lissewege. Maar als luchthavenvervoer Brugge rijden wij niet alleen in deze regio, wij vervoeren ook particulieren en zakenmensen van de luchthaven naar andere delen van België, in Nederland, Duitsland en ook naar Frankrijk.

Op vakantie vanuit Brugge!

De periode van het jaar waar iedereen naar uitkijkt. Ook jij, daar durven we geld op inzetten 😉

Heb je al een mooie bestemming uitgekozen?
Is jouw hotel of vakantiewoning al geboekt?
Is jouw zitje op het vliegtuig verzekerd?
Yes!
Dan kan je uitkijken naar de reis.

Maar heb je al eens nagedacht hoe jij op de luchthaven moet geraken? Met al je koffers en met je reisgezellen? Werd je luchthavenvervoer vanuit Brugge geboekt?

Hoe ga je naar de luchthaven?

Vanuit Brugge naar een van de luchthavens in België of de buurlanden is een hele afstand. Zelf rijden en je auto parkeren is vaak een hele onderneming en gaat ook meestal met de nodige stress gepaard. En gratis is het ook niet.

Iemand van je familie of vriendenkrijg inschakelen kan ook. Maar zijn zij het gewoon om naar de luchthaven te rijden? Is hun voertuig wel geschikt om alles en iedereen mee te nemen? Ga je op tijd kunnen inchecken? Inschatten hoe lang je over de rit doet, is niet eenvoudig wanneer je dit voor de eerste keer doet.

Het kan echt anders.

Wil je dat jouw vakantie start vanaf het moment dat je jouw voordeur in de buurt van Brugge dichttrekt? Ja?

Boek dan een van de comfortabele busjes van Luchthavenvervoer Kevin.

Onze sympathieke chauffeurs pikken jou op het afgesproken tijdstip op en zetten jou aan de ingang van de luchthaven af. Enkel nadien nog inchecken en wegwezen.

Op ons kan je rekenen. Wij kennen onze weg en doen er alles aan om de rit naar de luchthaven zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Wij pikken je op elk moment van de dag op en zijn 24/7 bereikbaar. En wil je graag dat wij jou bij de terugreis weer veilig thuisbrengen, dan boek je ook de terugrit. Wees gerust, wij zullen in de aankomsthal voor je klaarstaan.

Over luchthavenvervoer Brugge

Luchthavenvervoer Kevin is de eenvoudigste en meest budgetvriendelijke pendeldienst van en naar de luchthaven van je huis, kantoor of hotel te Brugge. Boek je reservering voor vervoer naar de luchthaven nu online. Luchthavenvervoer Kevin is de meest toonaangevende pendeldienst in Brugge van en naar de luchthaven. Wij staan garant voor een uitstekende en stipte service! Luchthavenvervoer Kevin zorgt voor je luchthavenvervoer van Brugge naar Zaventem, van Brugge naar Charleroi, door onze centrale ligging zijn wij de uitstekende keuze voor het vervoer naar deze luchthavens.

Luchthavenvervoer Brugge - Zaventem

Vanuit Brugge naar Zaventem, het was nog nooit zo eenvoudig. Via onze website boek je snel en makkelijk je taxi van Brugge naar de luchthaven zaventem, Brussels airport.

Luchthavenvervoer Brugge - Charleroi

Van Brugge naar de luchthaven van Charleroi, met de trein moeilijk bereikbaar maar met de taxi kan je zonder zorgen van Brugge naar Charleroi. We zetten je af op de parking, zo kort mogelijk tegen het luchthavengebouw. Onze chauffeur zal je met plezier naar de vertrekhal begeleiden.

Luchthavenvervoer Brugge - Schiphol

Wanneer je niet vanuit de luchthaven Zaventem of een andere luchthaven vanuit België vertrekt, maar vanuit luchthaven Schiphol, twijfel dan niet langer. Doe beroep op onze of een andere taxidienst. Het zal je reis een stuk aangenamer maken. Geen stress door het verkeer of met het zoeken van de juiste parking op de luchthaven van Schiphol. Naar de luchthaven van Schiphol ga je meestal voor een verdere reisbestemming. Na een lange vliegtuigreis is het dan ook een stuk veiliger dat je niet meer zelf deze lange reisweg met de auto moet afleggen. Onze chauffeur brengt je veilig en comfortabel thuis.

Waarom kiezen voor luchthavenvervoer Brugge:

  • Nette en moderne wagens
  • Persoonlijke service
  • Op aanvraag zijn gratis kinderzitjes beschikbaar
  • Verzorgde uitstraling van onze vriendelijke medewerkers
  • Luchthavenvervoer Kevin verzorgd je vervoer over heel België
  • Onze wagens vervoeren naar alle luchthavens in binnen- en buitenland
  • Vervoer tot 8 personen per wagen inclusief bagage
  • Onze wagens staan 24/7 beschikbaar
  • Vooraf bepaalde tarieven, geen verrassingen
  • Dag en nacht dezelfde voordelige tarieven

Contact

Wij bieden u vaste taxitarieven van elke plaats in Brugge naar de luchthaven, dus wilt u vervoer vanuit Brugge naar de luchthaven of omgekeerd? Bel ons : +32 478 27 63 20


Andere plaatsen luchthavenvervoer nodig?

Luchthavenvervoer Gent - Luchthavenvervoer Antwerpen - Luchthavenvervoer Aalst - Luchthavenvervoer Brugge - Luchthavenvervoer Kortrijk - Luchthavenvervoer Charleroi - Luchthavenvervoer Zaventem - Luchthavenvervoer Schiphol - Luchthavenvervoer Charles De Gaulle - Luchthavenvervoer Frankfurt - Luchthavenvervoer Luik - Luchthavenvervoer Düsseldorf - Personenvervoer - Zakenvervoer - Taxi Luchthaven

© 2012 - 2020 Luchthavenvervoer Kevin