pixel

Luchthavenvervoer Antwerpen

Je woont in Antwerpen en je bent op zoek naar luchthavenvervoer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Luchthavenvervoer Antwerpen is gespecialiseerd in vervoer van en naar verschillende nationale en internationale luchthavens ook vanuit Antwerpen. Maar als luchthavenvervoer rijden wij niet alleen in deze regio, wij vervoeren ook particulieren en zakenmensen van de luchthaven naar andere delen van België, in Nederland Duitsland en ook naar Frankrijk.

Joehoe! De bestemming is gekozen.

Het verblijf is geboekt.
De plaats op het vliegtuig is gereserveerd. Laat die vakantie maar komen.

Nu hoef je enkel nog je koffers te pakken en op tijd de dag van vertrek op de luchthaven geraken.

Dat laatste zorg bij veel vakantiegangers voor de nodige stress. Stel je voor dat je jouw vliegtuig mist? Of dat je de rit naar de luchthaven verkeerd hebt ingeschat? Stel je voor dat de koffer van jou buurman net te klein is om alle bagage mee te nemen... Stress die je niet hoeft mee te maken wanneer je een taxi boekt bij Luchthavenvervoer Kevin.

Hoe gaan wij te werk?

We pikken je op van aan je voordeur in het Antwerpse en brengen je tot aan de luchthaven die op je vliegtuigticket staat. Wij kennen de weg naar alle luchthavens in België en in de buurlanden en weten perfect wanneer we moeten vertrekken om jou zorgeloos te laten inchecken.

Bij onze sympathieke chauffeurs ben je in goed handen. Op hen kan je rekenen.

De rit is heel eenvoudig te boeken en onze prijzen vallen heel goed mee. (Al zeggen we het zelf 😉)

En wil je graag dat we jou ook veilig terugbrengen naar huis na de mooie reis? Dan boek je ook de terugrit naar Antwerpen. Wij staan je in de aankomsthal opnieuw op te wachten. Wees gerust, je mag in de wagen in slaap vallen, maar we luisteren even graag naar jouw verhaal.

Voor Luchthavenvervoer Kevin bestaan er geen onmogelijke uren. Of je nu midden in de nacht moet vertrekken of in het spitsuur, wij zorgen voor jou. Jij haalt jouw vlucht, dat is zeker. Jouw vakantie start wanneer je de voordeur dichttrekt.

“ Met Luchthavenvervoer Kevin start je vakantie rooskleurig ”

Over Luchthavenvervoer Antwerpen

Luchthavenvervoer Kevin is de eenvoudigste en meest budgetvriendelijke pendeldienst van en naar de luchthaven van je huis, kantoor of hotel te Antwerpen. Boek je reservering voor vervoer naar de luchthaven nu online. Luchthavenvervoer Kevin is de meest toonaangevende pendeldienst in Antwerpen van en naar de luchthaven.

Kostprijs van Zaventem naar Antwerpen

Ben je benieuwd naar de kostprijs van je luchthavenvervoer van Antwerpen naar zaventem?

Luchthavenvervoer Antwerpen - Zaventem

Vanuit Antwerpen naar Zaventem, het was nog nooit zo eenvoudig. Via onze website boek je snel en makkelijk je taxi van Antwerpen naar de luchthaven zaventem, Brussels airport.

Luchthavenvervoer Antwerpen - Charleroi

Van Antwerpen naar de luchthaven van Charleroi, met de trein moeilijk bereikbaar maar met de taxi kan je zonder zorgen van Antwerpen naar Charleroi. We zetten je af op de parking, zo kort mogelijk tegen het luchthavengebouw. Onze chauffeur zal je met plezier naar de vertrekhal begeleiden.

Luchthavenvervoer Antwerpen - Schiphol

Luchthavenvervoer nodig van Antwerpen naar Schiphol? Je vertrekt voor een lange reis vanuit luchthaven Schiphol? Twijfel dan niet langer. Doe beroep op onze taxidienst. Het zal je reis een stuk aangenamer maken. Vermijd stress door files en het zoeken naar de juiste parking op de luchthaven van Schiphol. Naar de luchthaven van Schiphol ga je meestal voor een verdere reisbestemming. Na een lange vliegtuigreis is het dan ook een stuk veiliger dat je niet meer zelf deze lange reisweg met de auto moet afleggen. Onze chauffeur brengt je veilig en comfortabel thuis.

Waarom kiezen voor luchthavenvervoer Antwerpen:

  • Nette en moderne wagens
  • Persoonlijke service
  • Op aanvraag zijn gratis kinderzitjes beschikbaar
  • Verzorgde uitstraling van onze vriendelijke medewerkers
  • Luchthavenvervoer Kevin verzorgd je vervoer over heel België
  • Onze wagens vervoeren naar alle luchthavens in binnen- en buitenland
  • Vervoer tot 8 personen per wagen inclusief bagage
  • Onze wagens staan 24/7 beschikbaar
  • Vooraf bepaalde tarieven, geen verrassingen
  • Dag en nacht dezelfde voordelige tarieven

Contacteer ons

Voor meer informatie over airportservice in de regio Antwerpen bel : +32 478 27 63 20, mail : info@luchthavenvervoer-kevin.be. Of boek meteen online! Vertrek zonder stress op vakantie of kom zonder zorgen terug thuis, laat je vervoeren door luchthavenvervoer Antwerpen want mensen veilig vervoeren is onze specialiteit!

Wij rijden ook van en naar: Berchem, Borgerhout, Burcht, Deurne, Ekeren, Hoboken, Lillo, Massenhoven, Merksem, Oelegem, Oostmalle, Reet, Waarloos, Wilrijk en andere gemeenten.


Andere plaatsen luchthavenvervoer nodig?

Luchthavenvervoer Gent - Luchthavenvervoer Antwerpen - Luchthavenvervoer Aalst - Luchthavenvervoer Brugge - Luchthavenvervoer Kortrijk - Luchthavenvervoer Charleroi - Luchthavenvervoer Zaventem - Luchthavenvervoer Schiphol - Luchthavenvervoer Charles De Gaulle - Luchthavenvervoer Frankfurt - Luchthavenvervoer Luik - Luchthavenvervoer Düsseldorf - Personenvervoer - Zakenvervoer - Taxi Luchthaven

© 2012 - 2020 Luchthavenvervoer Kevin