<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=373452950163180&ev=PageView &noscript=1"/>
Airport illustration

Luchthavenvervoer Gent

Luchthavenvervoer kevin vervoert je vanuit Gent naar Zaventem of elke andere luchthaven in België (Zaventem , Luik , Charleroi , Oostende , Antwerpen , Kortrijk-Wevelgem , ...), Nederland (Schiphol , Eindhoven , ...), Frankrijk (Parijs-Orly , Parijs-Charles de Gaulle , ...) en Duitsland (Dusseldorf , Frankfurt , ...).
Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het vervoer van en naar de luchthaven

Vakantie zonder zorgen

Voor velen is de vakantieperiode een van de hoogtepunten van het jaar. Weg van de dagelijkse beslommeringen, doen waar je al lang zin in had. De zon opzoeken, de rust vinden, of net heel actief bezig zijn. Iedereen wil dat zijn vakantie geslaagd is.

Op vakantie willen we geen zorgen en willen we ons laten dienen. Maar de koffers maken en het vliegtuig op tijd halen, zorgt vaak op voorhand voor de nodige stress.

Vanuit Gent naar Zaventem, Schiphol, Charleroi of welke luchthaven ook geraken is niet altijd evident. Samen met je gezin én de bagage in één voertuig geraken… vaak spannend. Laat staan iemand vinden die jullie tot op de luchthaven wil brengen.

Het kan nochtans eenvoudig

Boek een taxi vanuit Gent of de omgeving van Gent. Laat Luchthavenvervoer Kevin jou vervoeren.

Wij beloven dat je op tijd in de luchthaven geraakt op het moment dat jij wil, desnoods midden in de nacht. Jouw vakantie begint wanneer jij in het taxibusje stapt. En als je wil, zetten wij jou na de vakantie terug aan je voordeur af. Wij zullen op je wachten in de vertrekhal.

Voordelen van Luchthavenvervoer Gent

  • 24/7 beschikbaar
  • vervoer vanuit Gent naar elke luchthaven in België en de buurlanden
  • met een gerust hart op reis vertrekken
  • op een veilige en comfortabele manier reizen
  • een taxibedrijf waar je op kan rekenen
  • eenvoudig boeken
  • budgetvriendelijke prijzen
  • vriendelijke en behulpzame chauffeurs

Over luchthavenvervoer Gent

Wij zijn de eenvoudigste en meest budgetvriendelijke pendeldienst van en naar de luchthaven van je huis, kantoor of hotel te Gent. Boek je luchthavenvervoer vanuit Gent nu online. Luchthavenvervoer Kevin is de meest toonaangevende pendeldienst in Gent van en naar de luchthaven. Onze vriendelijke chauffeurs, comfortabele wagens, busjes en budgetvriendelijke tarieven zijn onze voornaamste troeven. Wij staan voor stiptheid en betrouwbaarheid.

Kostprijs van en naar Gent

Ben je benieuwd naar de kostprijs van je luchthavenvervoer van en naar gent? Bereken gratis je luchthavenvervoer Gent

Meer weten over Luchthavenvervoer Gent

Bel: +32 478 27 63 20 – Mail: info@luchthavenvervoer-kevin.be – Of boek online!

Geen addertjes onder het gras. Met Luchthavenvervoer Kevin start je vakantie op een zorgeloze manier Wij rijden ook van en naar: Wetteren, Deinze, De Pinte, Destelbergen, Lochristi, Lovendegem, Melle, Merelbeke, Nazareth, Nevele, Sint-Martens-Latem en andere gemeenten van Gent.

Andere plaatsen luchthavenvervoer nodig?

© 2012 - 2020 Luchthavenvervoer Kevin

Wat zeggen onze klanten

4.8 / 5 Op basis van de mening van 89 personen.