pixel

Over Luchthavenvervoer Kevin

Luchthavenvervoer Kevin werd in 2012 opgericht door Kevin Van Lierde die op dat moment 27 jaar oud was. Tot op heden is hij nog steeds de zaakvoerder.

Wielrennen

Kevin heeft jarenlang een carrière gehad in het wielrennen, zijn grote droom was om professioneel wielrenner te worden. Een zware valpartij, met rugklachten tot gevolg, zorgde helaas voor een vroegtijdig einde van die droom. Natuurlijk is en blijft wielrennen een grote passie van Kevin.

Carrièreswitch

Door de onverwachte gebeurtenissen moest hij het over een andere boeg gooien en koos hij voor een carrière als zelfstandig ondernemer. Een nieuwe passie en droom was geboren.

De opstart

Bij de opstart begon Kevin alleen, hij was zowel chauffeur, planner, dispatcher alsook schoonmaker van de wagens.

Familiebedrijf

Kevin kon ook steeds rekenen op de hulp van zijn ouders. Onze onderneming heeft doorheen de jaren een mooie groei gemaakt, waardoor we ons wagenpark hebben kunnen uitbreiden tot 9 voertuigen. Mede door hen werd dit familiebedrijf een succesverhaal.

Nieuw logo

Sinds 2018 kozen we voor een nieuw logo. Eentje die de jeugdigheid en het enthousiasme van de zaakvoerder en zijn team extra in de verf zetten en waarmee we onze eigen merkidentiteit creëren.

Social Media

Bekijk zeker ook onze facebookpagina en andere media voor nog meer info en reacties van onze klanten. Geef ons een duimpje omhoog om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.


Missie

Het is onze missie om je op een veilige en aangename manier te vervoeren naar een rooskleurige start van je vakantie!

Visie

Met een hart voor jou als passagier blijven we steeds innoveren en investeren in ons team van gepassioneerde en opgeleide samenwerkers om je een zo aangenaam mogelijke reiservaring te bezorgen.

Zo willen we uitgroeien tot jouw onmisbare partner op vlak van luchthavenvervoer!

Waarden

  • Punctualiteit & flexibiliteit
  • Passie & toewijding
  • Veiligheid & verantwoordelijkheid
  • Betrouwbaarheid & transparantie
  • Klantgerichtheid & respect