Het hart van ons bedrijf

Welkom bij Luchthavenvervoer Kevin , waar elke rit meer is dan alleen een bestemming.

Onze Missie

Bij Luchthavenvervoer Kevin draait alles om jou, onze klant. Onze missie is om jouw luchthavenvervoer zo vlot, veilig en aangenaam mogelijk te maken. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie vertrekt, we zorgen ervoor dat jouw reis begint en eindigt met betrouwbaarheid en comfort. We streven ernaar jouw verwachtingen niet alleen te voldoen, maar te overtreffen met onze persoonlijke service en professionele kwaliteit.

Onze Visie

Wij dromen groot bij Luchthavenvervoer Kevin. Onze visie is om hét referentiepunt te worden voor luchthavenvervoer in België. We bereiken dit door ons onvermoeibaar in te zetten voor uitmuntende klantenservice, door innovatie te omarmen en door een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers zich gewaardeerd en geïnspireerd voelen. We willen een voorbeeld zijn in de branche, altijd groeiend, altijd evoluerend om aan jouw behoeften en die van de samenleving te voldoen.

Onze Waarden

Klantgerichtheid: Jij staat centraal in alles wat we doen.

Betrouwbaarheid: Reken op ons voor punctualiteit, veiligheid en professionaliteit.

Innovatie: We zoeken continu naar manieren om onze service te verbeteren.

Respect en Integriteit: Wij behandelen iedereen eerlijk en met respect.

Teamwerk: Onze kracht ligt in de samenwerking en steun binnen ons team.

In 'Het Hart van Ons Bedrijf' klopt onze toewijding aan jou en jouw reiservaring. We zijn er trots op om jou en jouw verhalen deel te laten uitmaken van onze reis. Samen, kilometer na kilometer.

Volg je ons al op social media?

Wil je graag weten wat onze klanten zeggen over ons? Kijk dan zeker eens op onze Luchthavenvervoer Kevin Facebook pagina. We zouden het ook heel erg leuk vinden dat je ons zou volgen op Facebook en/of Instagram.

We doen bovendien ook regelmatig leuke acties waarbij je iets leuk kan winnen, zo ben je steeds als eerste op de hoogte.