Over Luchthavenvervoer Kevin

Luchthavenvervoer Kevin werd in 2012 opgericht door Kevin Van Lierde op 27 jarige leeftijd. We willen steeds het beste voor onze passagiers. Wij staan voor kwalitatief vervoer met een persoonlijke service waarin we je volledig ontzorgen zodat jij je volledig op je vakantie kan concentreren. Voortdurend scholen we ons bij om jou als passagier beter te kunnen bedienen en een betere klantenervaring te bezorgen.

Luchthavenvervoer aan vaste prijzen

Heel wat mensen zijn ervan overtuigd dat een taxi niet voor hen is weggelegd en dat dit een enorm dure aangelegenheid is. Het tegendeel is waar. Vroeger werkten taxibedrijven hoofdzakelijk met een taximeter en zo kon de prijs wel eens oplopen. Wanneer je in de file staat rekenen deze taxi maatschappijen extra wachtgeld aan.

Hier willen we bij Luchthavenvervoer Kevin op inspelen. Het is dan ook veel leuker wanneer je op voorhand het tarief van je luchthaven taxi kent. We zien dat er nood is aan vaste prijzen, de mensen weten graag wat ze aan het einde van de rit zullen betalen. Bij ons staan onze luchthavenvervoer prijzen dan ook transparant op onze website.

Professionele taxi chauffeurs

Wij werken enkel met professionele en opgeleidde chauffeurs die de waarden veiligheid en comfort hoog in het vaandel dragen. Een taxichauffeur moet zin hebben voor verantwoordelijkheid en defensief rijgedrag. Jij moet kunnen genieten van de rit en ontspannen aankomen op de luchthaven. Onze chauffeur zal je ook stipt op tijd ophalen zodat je stress kan vermijden en met een gerust gevoel richting naar je vakantie kan toeleven.

Dag en nacht telefonisch bereikbaar

Wat we ook heel erg belangrijk vinden is onze bereikbaarheid. Daarom zijn we zijn elke dag 24/7 telefonisch bereikbaar, zo hoef je je geen zorgen te maken. Wanneer er iets is kan je ons altijd bereiken.

Volg jij ons al op social media?

Wil je graag weten wat onze klanten zeggen over ons? Kijk dan zeker eens op onze Luchthavenvervoer Kevin Facebook pagina. We zouden het ook heel erg leuk vinden dat je ons zou volgen op Facebook en/of Instagram.

We doen bovendien ook regelmatig leuke acties waarbij je iets leuk kan winnen, zo ben je steeds als eerste op de hoogte.

gtag('config', 'G-4CERJGGEG7');