pixel

Reizen met kinderen hoe doe je dat? Om de controle voor gezinnen met kinderen zo soepel mogelijk te laten verlopen voorziet de luchthaven speciale Family Lanes tijdens de schoolvakanties. Het tempo is er aangepast en er is extra personeel om een handje te helpen met kinderwagens of babyvoeding. Reizen met kinderen hoeft geen uitdaging te zijn, dankzij de vele aangepaste diensten en mogelijkheden, kan je al het nodige vooraf plannen en zelf ook met volle teugen genieten. Geef nu toe, dat willen we toch allemaal.

Kinderen zijn niet gemaakt om stil te zitten

We weten het allemaal, kinderen zijn niet gemaakt om stil te zitten. Daarvoor is er op Zaventem de Kids Corner op Pier A en zijn er speelzones aan gate A57 en B40. In deze speelzones kunnen ze zich uitleven met verschillende spelletjes en spelcomputers. Zo wordt het reizen met je kind comfortabel en plezierig? Een rustig plekje voor borstvoeding of het verschonen van babylief kan in de verzorgingsruimte. In de verschillende voedingswinkels zijn ook speciale kindermaaltijden te koop en toch nog even een speeltje of boekje kopen om je kroost tijdens de vlucht bezig te houden? De verschillende cadeauwinkels hebben een uitgebreide keuze. Zo kan het hele gezin genieten van een deugddoende vakantie.

Kindvriendelijk luchthavenvervoer

Ook voor de ouders is het plezierig om op een veilige en rustige manier op vakantie te kunnen vertrekken en met de kinderen te reizen. We weten allemaal dat een gezinsreis met kinderen zich vertaalt in hopen koffers, tassen en rugzakken om nog maar te zwijgen van de kinderwagens en luiertassen. De meeste gezinswagens zijn niet geschikt voor het grote volume koffers. Hiermee kunnen wij helpen, we hebben wagens geschikt voor elke hoeveelheid koffers, kinderwagens, loopfietsjes etc... Meer nog, we voorzien zelfs aangepaste kinderstoelen op maat van je kinderen en dit geheel GRATIS! Bereken nu vrijblijvende de prijs van je kindvriendelijk luchthavenvervoer of vraag een offerte op maat via e-mail.