pixel

Veilig en betrouwbaar luchthavenvervoer

Kies voor zekerheid

Je vertrekt op vakantie of zakenreis. Dan is het uiteraard heel belangrijk dat je beroep kan doen op een betrouwbare expert die stiptheid, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt.

Kiezen voor Luchthavenvervoer Kevin is dan ook kiezen voor zekerheid. We streven naar een zo perfect mogelijke service en deze lijn trekken we ook door in onze zoektocht naar chauffeurs. Onze chauffeurs worden zorgvuldig geselecteerd. Ze ondergaan een medische keuring en moeten beschikken over een blanco strafblad. Nadien krijgen ze ook een opleiding zodat ze je de perfecte service en ervaring kunnen bezorgen.

We brengen graag in kaart hoe we voor je het verschil maken en hoe we je kunnen verder helpen. Heb je nog andere noden en/of wensen die hieronder niet vermeld staan? Laat ons gerust weten hoe we je kunnen verder helpen. Stuur ons een berichtje of bel ons. We stellen alles in het werk om je een oplossing te bieden.

“ KIEZEN VOOR LUCHTHAVENVERVOER KEVIN STAAT GARANT
VOOR EEN ROOSKLEURIGE START VAN JE VAKANTIE!
 ”

Stiptheid & Flexibiliteit

Door onze jarenlange ervaring en doordat we kunnen rekenen op een flexibel, gepassioneerd en ervaren team, zowel op kantoor als op de baan, kunnen we in de meeste gevallen ook last minute oplossingen bieden. Niet enkel bij stakingen, vertragingen of een afgelaste vlucht, maar uiteraard ook wanneer je last minute op reis moet vertrekken. Wanneer het verkeer wat tegen zit kunnen wij de planning zo organiseren dat onze chauffeur op tijd ter plaatse kan zijn, desondanks het drukke verkeer.

24/7 bereikbaar

Niet bij elk bedrijf in onze sector is dit het geval maar wij zijn steeds 24/7 telefonisch bereikbaar en dit elke dag van het jaar.

Geen gedoe

Je hebt een vroege vlucht en je moet in het midden van de nacht naar de luchthaven vertrekken. Je wil echter niemand lastigvallen op dit nachtelijke uur. Herkenbaar? Wij bieden de oplossing met ons vervoer op maat zodat je niemand moet lastigvallen.

Vaste prijzen

Geen verrassingen, wij werken met vaste prijzen. Je weet steeds op voorhand exact wat je moet betalen

Buitenland

Je kan ook beroep doen op onze diensten voor buitenlandse verplaatsingen naar luchthavens of andere bestemmingen.

Opleiding en veiligheid

Onze chauffeurs krijgen van zodra ze starten een opleiding zodat ze je steeds de beste klantervaring kunnen bezorgen. Buiten het blijvend verbeteren van onze diensten en het streven naar een perfecte service worden onze chauffeurs ook opgeleid in veilig en defensief rijden.

Begeleiding

Ben je niet goed te been of heb je extra begeleiding nodig? Onze chauffeur zal je met plezier helpen. Onze minibusjes voor 8 personen zijn iets hoger om in te stappen maar op aanvraag kunnen we ook een opstapje voorzien zodat het instappen vlot kan verlopen.

Meertalige chauffeurs

Heb je graag een chauffeur die jou of je gasten/collega’s/zakenpartners in een andere taal ontvangt? Spreek ons hier gerust over aan. Al onze chauffeurs zijn Nederlandstalig maar we hebben ook chauffeurs die Engels, Frans, Duits en Spaans machtig zijn.

Kindvriendelijk

Op aanvraag voorzien we de nodige stoeltjes voor jullie kindjes. Deze zijn wettelijk verplicht en bovendien ook gratis bij ons, maak er dus gebruik van! We beschikken over zowel Maxi Cosi, kinderstoelen als verhoogkussens.

Wagenpark

We beschikken over een jong wagenpark. Onze nette wagens zijn voorzien van airco en worden voor je en onze veiligheid om de 6 maand onderworpen aan een technische controle. Niet roker? Geen probleem, al onze wagens zijn rookvrij.

Vlucht- en verkeersopvolging

Luchthavenvervoer Kevin volgt je vlucht op en checkt het verkeer zodat we je op een optimale manier kunnen vervoeren.

##Huisdieren

Vertrek je op reis samen met je huisdier, ook dit is mogelijk bij ons, je trouwe viervoeter kan ook meerijden.

Geen parkingkosten

Een zoektocht naar parking en hoge parkingkosten zijn voltooid verleden tijd. Onze chauffeur brengt je tot vlak voor het luchthavengebouw.

Betaalmogelijkheden

We beschikken over verschillende betaalmogelijkheden. Dit kan op voorhand via overschrijving, contant aan onze chauffeur. Bedrijven die regelmatig van onze diensten gebruik maken hebben ook de mogelijkheid om via factuur te betalen achteraf.

Luchthavenvervoer - Personenvervoer - Zakenvervoer

Luchthavenvervoer Kevin is je specialist in luchthavenvervoer. Het is echter ook mogelijk om beroep te doen op ons voor volgende diensten:

  • Je van punt A naar B te brengen
  • Voor een shuttle dienst
  • Voor verhuur van chauffeur met wagen voor enkele uren, per dag, per week,..
  • Voor lange afstandsritten naar het buitenland